AIRTOX UL1 sigurnosna cipela

Gram

255 grams OGRANIČENO IZDANJE

pramenovi


Prilagođeno “Carbon fiber extreme” nožni kapak 31 grams. Da, to znamo! - Kapice nožnih prstiju od ugljičnih vlakana već su viđene, ali ono što ekstremni kapak od ugljičnih vlakana čini jedinstvenim, jest napredni inženjering koji koristi visoko napredne tehnike u kombinaciji s KDE tretmanom plazme niske gustoće. Time postižemo visoku otpornost na udarce, atraktivne minimalističke dimenzije i očito zadivljujuću malu težinu.


Superlite potplat. Potplat se izrađuje dvostranim aluminijskim kalupom u kombinaciji s nanotehnologijom. Kao bonus, uložak nudi vrlo meku udobnost nošenja potpomognutu jedinstvenim dizajniranim Air-EVA, uparenim s ultra tankim slojem posebne klizne NRT gume.


Superlite mikro prozračna gornja tkanina. Gornji materijal izrađen je upotrebom jedinstvenih tkanina izrađenih po mjeri, a sastoje se od vlakana visoke tehnologije i elemenata mikrovlakana iz heliosfere. Svojstva su opet vrlo lagana, a istovremeno tkanina pruža učinkovitu prozračnost.


EN ISO 20345: 2011 SB E SRA

255 grams OGRANIČENO IZDANJE

pramenovi


Prilagođeno “Carbon fiber extreme” nožni kapak 31 grams. Da, to znamo! - kapke nožnih prstiju od ugljičnih vlakana već su viđene, ali ono što ekstremni kapak od ugljičnih vlakana čini jedinstvenim, jest napredni inženjering koji koristi visoko napredne tehnike u kombinaciji s KDE tretmanom plazme niske gustoće ... ,

Super Features:
  • “Carbon fiber extreme” kapica
Nekretnine:
  • Dual Air-EVA, 3.2 međuosovina
  • NRT gumica
  • Atletski fit
Veličina:

37-47

Ostali proizvodi u ovoj seriji