AIRTOX UL1P sigurnosna cipela

Gram

285 grams OGRANIČENO IZDANJE

pramenovi


Nevjerojatna Whitelayer zaštita noktiju. Revolucionarni štitnik za nokte: WHITELAYER®. Osnova materijala izvorno je razvijena u Sjedinjenim Državama kao poseban projekt za američke elitne vojnike, mornaričke tuljave, kojima su bili potrebni neprobojni prsluci koji su bili posebno lagani i fleksibilni. WHITELAYER® dodatno je oplemenio posadu u Airtox LAB 32 kako bi odgovarao standardnim sigurnosnim cipelama. Izuzetno ambiciozan tim učinio je materijal još lakšim, a istovremeno ga učinio fleksibilnim poput obične kuhinjske krpe. Integrirani i vrhunski WHITELAYER® Concept2 štitnik za nokte u cipelama ima samo 32 kilograma grams i stoga je 55% lakši u odnosu na ostale tekstilne zaštitne materijale. Kao dodatni bonus, materijal je visoko fleksibilan, prozračan i upija vlagu.


Prilagođeno “Carbon fiber extreme” nožni kapak 31 grams. Da, to znamo! - Kapice nožnih prstiju od ugljičnih vlakana već su viđene, ali ono što ekstremni kapak od ugljičnih vlakana čini jedinstvenim, jest napredni inženjering koji koristi visoko napredne tehnike u kombinaciji s KDE tretmanom plazme niske gustoće. Time postižemo visoku otpornost na udarce, atraktivne minimalističke dimenzije i očito zadivljujuću malu težinu.


Superlite potplat. Potplat se izrađuje dvostranim aluminijskim kalupom u kombinaciji s nanotehnologijom. Kao bonus, uložak nudi vrlo meku udobnost nošenja potpomognutu jedinstvenim dizajniranim Air-EVA, uparenim s ultra tankim slojem posebne klizne NRT gume.


Superlite mikro prozračna gornja tkanina. Gornji materijal izrađen je upotrebom jedinstvenih tkanina izrađenih po mjeri, a sastoje se od vlakana visoke tehnologije i elemenata mikrovlakana iz heliosfere. Svojstva su opet vrlo lagana, a istovremeno tkanina pruža učinkovitu prozračnost.


EN ISO 20345: 2011 SB PE SRA

285 grams OGRANIČENO IZDANJE

pramenovi


Nevjerojatna Whitelayer zaštita noktiju. Revolucionarni štitnik za nokte: WHITELAYER®, Baza materijala prvobitno je razvijena u Sjedinjenim Državama kao poseban projekt za američke elitne vojnike, mornaričke pečate, koji su zahtijevali neprobojne prsluke koji su bili posebno lagani i fleksibilni ....

Super Features:
Nekretnine:
  • Dual Air-EVA, 3.2 međuosovina
  • NRT gumica
  • Atletski fit
Veličina:

37-47

Ostali proizvodi u ovoj seriji