AIRTOX TX3 sigurnosna cipela

TransAm

Potpuna sigurnost uz neusporedivu razinu udobnosti

Visoko napredni Airtox stil TX3 karakterizira niz super features, kao što je revolucionarni sloj protiv prodora: WHITELAYER® - čvrst poput čelika i mekan poput kuhinjske krpe. S WHITELAYER®, Airtox stvorio je revolucionarnu tehnologiju koja TX3 razlikuje od bilo koje druge sigurnosne cipele na tržištu koju danas možda poznajete.


Airtox također je nadogradio gornji materijal za ovaj stil na novi i napredni materijal iz mikrofibre. Ovaj materijal nudi lagana, prozračna i vodoodbojna svojstva. Odgovara ovom stilu superiorno i klasa vlastita. Naši su inženjeri uspjeli stvoriti široku, sportsku postavu i cipele izgledaju poput rukavica.


WHITELAYER® u kombinaciji s Airtox AIR-sustav 3.0 omogućuje da TX3 sigurnosna cipela postane fleksibilna onoliko koliko je poznato samo iz nekoliko dobrih tenisica. 


Dostupno u jednoj verziji u boji: zelena (za različite kombinacije boja vidi TX1 i TX2, Za UTURN® verziju pogledajte TX11, TX22, TX33 or TX44, za inačicu midot boot - provjeri TX66).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Potpuna sigurnost uz neusporedivu razinu udobnosti

Visoko napredni Airtox stil TX3 karakterizira niz super features, kao što je revolucionarni sloj protiv prodora: WHITELAYER® - čvrst kao čelik i mekan poput ...

Super Features:
Nekretnine:
  • NEO čelična lagana kapa nožnih prstiju
  • TPU jasan potplat visokih performansi
  • Široko skandinavsko stajanje
  • Potplati otporni na ulje, kiseline i goriva
  • Otpornost na toplinu do 150 ° C (potplati)
Veličina:

40-47

Ostali proizvodi u ovoj seriji