COOL&ME®

COOL&ME® je vrlo napredni sustav hlađenja. Sustav je dizajniran za poboljšanje cirkulacije zraka unutar uloška i za regulaciju temperature i udobnosti. Zahvaljujući jedinstvenoj šesterokutnoj mikrokanalnoj konstrukciji, kapljice znoja neprestano se odvoze od stopala, isparavaju i održavaju stopala suhima. Istodobno, svježi zrak lako može proći kroz uložak. COOL&ME® sprječava da se stopala zagrijavaju i znoje kako bi povećali opću udobnost tijekom nošenja cipela.

Čitaj više

POWERBREEZE®

PowerBreeze® je naša visokotehnološka prozračna tkanina koja se koristi u mnogima Airtox proizvoda. Za razliku od COOL&ME® sustav, PowerBreeze® koristi se u gornjem dijelu cipele kako bi se omogućio konstantan protok zraka. Ova mikrofabrika pomaže pri upravljanju znojenju i održavanju suhog osjećaja tijekom nošenja cipela. PowerBreeze® pruža vrhunsku prozračnost, ostavljajući vam osjećaj istinske svježine svaki put kada nosite svoj Airtox.

Čitaj više

WHITELAYER®

WHITELAYER® nije manje od globalne senzacije, pa se koristi u Airtox po prvi put u industriji zaštitne cipele. Ova jedinstvena nemetalna filcana tkanina revolucija je u antiperforacijskom materijalu za zaštitnu obuću. To je izuzetno čvrsto, lagano, mekano i vrlo fleksibilno vlakno koje na tržištu nema stvarne konkurencije. WHITELAYER® izvorno je razvijen u SAD-u za anti-penetracijsku odjeću američke vojske. Od tad, WHITELAYER® dodatno je razvijeno za Airtox industries u sloj protiv perforacije, najjači te vrste. 

Pruža izvanredno visoku razinu zaštite stopala u svakom okruženju. WHITELAYER® daje vam slobodu kretanja i vrhunsku udobnost. Uz pomoć tehnologija kao što su WHITELAYER® , Airtox je uspio premostiti jaz između redovitih trenera i sigurnosnih cipela!

Čitaj više

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® je naša jedinstvena dvokomponentna membrana koja čini AIRTOX sigurnosne cipele 100% vodootporne. Izvrsno djeluje i u najekstremnijim vremenima, nudeći zaštitu od kiše i vlažnih radnih uvjeta. AQUA-CELL® membrana je također prozračna. Kao rezultat, AQUA-CELL®  čuva stopala suha i svježa u svakom trenutku.

 

Čitaj više