AIRTOX TX1 sigurnosna cipela

TransAm

Potpuna sigurnost uz neusporedivu razinu udobnosti

Visoko napredni Airtox stil TX1 karakterizira niz super features, kao što je revolucionarni sloj protiv prodora: WHITELAYER® - čvrst poput čelika i mekan poput kuhinjske krpe. S WHITELAYER®, Airtox stvorio je revolucionarnu tehnologiju koja TX1 izdvaja od bilo koje druge zaštitne cipele na tržištu koju danas znate.


Airtox također je nadogradio gornji materijal za ovaj stil na novi i napredni materijal iz mikrofibre. Ovaj materijal nudi lagana, prozračna i vodoodbojna svojstva. Odgovara ovom stilu superiorno i klasa vlastita. Naši su inženjeri uspjeli stvoriti široku, sportsku postavu i cipele izgledaju poput rukavica.


WHITELAYER® u kombinaciji s Airtox AIR-sustav 3.0 čini zaštitnu cipelu TX1 fleksibilnom do stupnja kakav je poznat samo iz nekoliko dobrih tenisica. 


Dostupno u jednoj verziji u boji: crna (za različite kombinacije boja vidi TX2 i TX3, Za UTURN® verziju pogledajte TX11, TX22, TX33 i TX44, za inačicu midot boot - provjeri TX66).

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Potpuna sigurnost uz neusporedivu razinu udobnosti

Visoko napredni Airtox stil TX1 karakterizira niz super features, kao što je revolucionarni sloj protiv prodora: WHITELAYER® - čvrst kao čelik i mekan poput ...

Super Features:
Nekretnine:
  • NEO čelična lagana kapa nožnih prstiju
  • TPU jasan potplat visokih performansi
  • Široko skandinavsko stajanje
  • Potplati otporni na ulje, kiseline i goriva
  • Otpornost na toplinu do 150 ° C (potplati)
Veličina:

39-48

Ostali proizvodi u ovoj seriji